Projecten

Het oprichten van het Centrum voor Klassieke Homeopathie (het CKH)  in Leuven in 1990 was Anne’s eerste groot project. In de loop van 27 jaar zijn er honderden studenten opgeleid in de klassieke homeopathie en heeft het CKH onverdroten de homeopathie op alle mogelijke manieren uitgedragen.

De Walk for Homeopathy was Anne’s manier om haar 60ste levensjaar nuttig en zinvol door te brengen: in 9 landen heeft zij de voetsporen van de homeopathie achtergelaten, een 2000 tal kilometer gestapt en een kleine 10.000 euro geschonken aan homeopathische projecten.

‘Zonder Verhaal’ is de docu-roman waarin Anne het verhaal van de Walk for Homeopathy en de onverwachte ontknoping als rode draad door een boek laat… inderdaad, lopen. Maar het is tevens een origineel, informatief, filosofisch en ook nog eens een attractief boek dat zich zoals de auteur niet in een vakje laat stoppen.

Onder het motto ‘Simplifying Homeopathy’ heeft Anne zich het laatste decennium vooral toegelegd op het beheersbaar maken van de tsunami aan informatie waar homeopaten dreigen in te verdrinken. De eerste concrete resultaten daarvan zijn de Family Finder, een analyse module bij RADAR/OPUS en de Vital Approach Map of Homeopathic Families.