Publicaties

Hier kan je op de eenvoudigste manier de boeken en e-boeken van Anne Vervarcke, uitgegeven door The White Room of andere uitgevers, verkrijgen.

In een vorig leven zijn zes romans van Anne -onder pseudoniem- verschenen en in de loop van haar professioneel leven als homeopaat, docent en spreker heeft ze meerdere boeken over homeopathie geschreven. Drie daarvan zijn in het Nederlands, de andere in het Engels en sommige daarvan vertaald. Er zijn werken die diep ingaan in de homeopathische filosofie en theorie terwijl andere meer praktisch van aard zijn. Op die manier draagt ze bij tot zowel de grammatica als het vocabularium van de homeopathische taal.

Zeer gewaardeerd om haar heldere geest en diep inzicht die haar toelaat complexe zaken op eenvoudige wijze te verwoorden, is zij een spreker op talloze seminars en Masterclasses. In haar vele artikels kan men met haar de laatste ontwikkelingen in het vakgebied volgen. Zij is tevens de auteur van online trainings en talrijke informatieve YouTube clips.